Lei av å ikke helt få det til? Føler deg litt klumsete, selv hjemme i stua? Det har Team Webtrening endelig gjort noe med!

Girl-Who-feels-Good-

Opp av stolen, gulvet eller sofaen - på tide med en økt!

Webtrening har svært mange filmer å velge mellom, som enten ligger samlet under kategorien "Treningen" eller under mer spesialiserte kategorier som Pilates, yoga, eller kondisjon. Men hvor skal du begynne og hva passer for deg? Det er ikke alltid lite enkelt, men heldigvis vil du ved hjelp av våre nye "kurs" få en enkel innføring, for senere å delta på andre filmer.

Variasjon er noe vi synes er viktig, men det er enda viktigere at du skal få utbytte av treningen. Så forsøk i dag vår kurs-pakke, alt inkludert i abonnementet ditt fra første dag.

Ta en titt på kursene våre her

 

Lage dine egne kurs og spillelister?

Det er enkelt å lage sine egne spillelister i Webtrening. Alt du trenger er å lagre filmenne i dine egne spillelister og spille de av når du ønsker. Sammen med en flott treningsdagbok kan du lett sette deg egne mål. Sjekk ut "MIN SIDE" etter at du har logget inn. Du kan også legge til egne økter og se hvordan du har utviklet deg. God trening!

Treningsdagbok

Treningsdagbok